Jag kom nyss på att jag drog in en tipsvinst förra veckan, en tipsvinst som bara gav merarbete i form av en bonusrad som måste tippas. När jag ändå var i farten slängde jag upp mannen med respekts ordinare rad också.
bild-6bild-5
Till Vänster är det veckans ordinarie rad och till höger min bonusrad.
För övrigt tycker jag att alla grabbar i tipsgänget borde skaffa Twitter, eller åtminstonne FB så vi kan distribuera våra rader på ett bättre sätt. SMS känns så -90 tal.

Edit: Det blev rejäl utdelning på stryktipset idag, tyvärr lyckades mannen med respekt bara skrapa ihop 6 rätt och jag 10, men med R system blev den tian till en nia, så det blev inte ens ett tröstpris.


Kommentarer

2 svar till ”Bonusrad”

  1. 3 fel på 6 matcher… Ger det 6.5 på 13? Nästa helg blir det andra bullar.

  2. Jag ska aldrig mer lita på 10-tidningar, tycker inte du att vi borde skapa en Facebookgrupp där vi kan lägga in tipsrader, istället för att skicka SMS. Men de två kvarvarande herrarna verkar lite svårflirtade,
    Det kanske inte finns internet söder om anemonvägen på gryta.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.