Igår kunde man läsa i Sportbladet hur Kalmar FF:s Lasse Johansson slitit av sin Lårmuskel.
Idag kunde man på Rydströms blogg läsa att Lasse lever.
Fler fotbollspelare som Rydström behövs.
För det första har han förstått att det här med fotboll är stort men inte är så allvarligt som vissa tror.
För det andra kan han bjuda på sig själv och lägger också ut på bloggen när hans rappa käft får igen med samma medel, som nedanstående sms-växling med Bojan.

När jag senare på kvällen låg vid poolen fick jag mess från Bojan i AIK. Jag undrade hur det hade gått för AIK i träningsmatcherna och han svarade stolt att de vunnit fyra raka. När jag fick höra vilka lag de mött undrade jag varför de bara mötte b-gäng. ”Vi möter ett b-gäng i andra omgången av Allsvenskan” svarade Bojan och syftade på mötet med Kalmar FF. Jag replikerade att han skulle veta hut, ”du talar med de Svenska mästarna!”, men Bojan fortsatte vara stursk och skrev tillbaka att vi var Svenska mästare ”2008, ja, inte 2009, titta framåt, inte bakåt”.