Nu leder vi Allsvenskan

Det känns helt rätt och jag hade nästan hoppats att vi skulle få backa bandet ytterligare längre bak i tiden än 1993 för att hitta en bättre inledning, Men även då besegrades ÖIS på bortaplan, så 1993 års inledning är fortfarande den bästa inledningen. I omgång 6 då kom dessutom den smått klassiska 9-3 matchen mot Brage där Kim Bergstrand gjorde 5 mål.
Idag lyssnade jag på Sportradions webbsändning och även om kommentatorn verkade en smula småförvirrad så gav han ett lugnt intryck vilket kändes bra. Det finns inget värre än hysteriska radiokommentatorer som går upp i falsett så fort lagen närmar sig straffområdet, de matcherna får man magsår av att lyssna på radio.
Det enda tråkiga med att lyssna på radio är att jag har svårt att bilda mig en egen uppfattning av spelet, men man kan som jag gjorde idag, förena nytta med nöje och jobba samtidigt. Dessutom lyckades jag natta Lilleman. Sen finns det folk som påstår att vi män inte kan göra fler saker samtidigt 🙂
Nu ska jag gräva vidare i mina statistiska källor för att lyckas hitta hur länge sedan det var AIK ledde Allsvenskan, eller finns det någon som läser detta som kan hjälpa mig?
Jag misstänker att NPG och MittLivSomAnna inte står först i kön för att svara på det.
Målet hittar du här


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.