Nu händer det grejer i Kolbäck

Profilbild för johankarlsson

Det är inte ofta man ser något om Kolbäck i media. Denna bortglömda lilla pärla mitt i mälardalen. Om någon utsocknes mot förmodan känner till Kolbäck så finns det bara 3 alternativ. 1) Han/hon spelar Volleyboll. 2) Han/hon är lokförare 3) Han/hon är aktiv inom ridsport.
Om man bortser från Volleybollförbundets, Ridsportsförbundets, Lokförarföreningens tidningar och VLT:s Hallsta-Sura sida så förekommer Kolbäck bara i media om det begåtts något brott där.
Jag minns mycket väl när en Ã…talad vid tingsrätten i Kolbäck fritog sig själv med hjälp av en brandyxa, då var Kolbäck världsberömt för Yxmannen i flera dagar, sen fångades han in och vi var åter bortglömda i den mälardalska myllan.
Nu är tydligen Al Capones ättlingar på besök i Kolbäck för idag har det tydligen förekommit en drive by skottlossning i vår lilla metropol.
//www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article6213996.ab
//www.polisen.se/Vastmanland/Aktuellt/Handelser/Vastmanland/2009-11-30-1725-Skottlossning-Hallstahammar/
Visst önskar man att bovar och banditer ska fångas snabbt av polisen, men som Kolbäckare tycker man att det är lite spännande och kul med medial uppmärksamhet, så man hoppas lite på att det ska ta några dagar så att Aftonbladet eventuellt får komma med en uppföljning, och tänk om vi kommer med i Efterlyst.
VLT får ingen länk, för de påstår att Mölntorp ligger söder om Hallstahammar, vilket förvisso är sant, men det är också sant att det ligger Söder om Kiruna, och att Burträsk ligger norr om Staffanstorp.
Ja det är spännande att vara uppväxt i Kolbäck.

Liknande inlägg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.