Lite småirriterande är det att ha skickat in intresseanmälan till Voddler för 152 år sedan och sedan råkar en massa löst folk som är bredbandsbolagskunder utan att ens ha hört talas om Voddler få invites.
Att några av dessa dessutom ringer hem till mig och ber om hjälp för att få sin tjänst installerad känns ju bara ännu mer förnedrande.
Nu tycker jag det är dags att Voddler börjar släppa invites i sin egen kö snart.
Om man länkar till Lathund ska det tydligen kunna gå att få en invite, jag gör väl det och fortsätter att vänta, eller är det någon snäll person som har en invite över och vill bjuda mig på den? Jag har Googe Wave invites om någon vill ha.


Kommentarer

4 svar till ”Voddler”

 1. Mr bitter.

 2. Klart som fan jag är bitter när Bredbandsbolaget köper sig en gräddfil till sina okunniga användare som måste be oss hårt prövade entusiaster om hjälp för att få sitt jävla skitvoddler att fungera 🙂
  .-= Gambleputtis senaste blog ..Voddler =-.

 3. Profilbild för Johannes

  Först måste jag säga att AIK gjorde en skit bra säsong och förtjänade en dubblish 2lax9. Sen skulle det vara väldigt snällt om jag fick ett voddler invite =) Jag skulle vara tacksam om jag fick ett =)

 4. Profilbild för Gambleputti
  Gambleputti

  Hej Johannes//
  Jag har tyvärr inga invites, men det är inget du behöver vara ledsen för, Voddler är som en vän till mig sa ”Lika upphetsande som min gamla VHS-samling”. Ett stort jävla antiklimax.
  testa //hdmt.net/ istället, bättre gratisfilmer och 100 gratispoäng att se betalfilmerna med om du registrerar dig.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.