Bästa Julpyntet

Grannar som försöker överträffa varandra med julbelysningen på hus och buskar börjar ju tråkigt nog bli en smula vanligt även i Sverige.
Den här killen lyckades iallafall ta hem priset i sitt kvarter.

julpynta.jpg

Ja det är fejk, och tyvärr fick han plocka ner dekorationen redan efter 2 dagar då flera grannar sprungit in och försökt rädda honom och polisen var oroliga för att hans julpynt skulle orsaka olyckor.

“Good news is that I truly out did myself this year with my Christmas decorations. The bad news is that I had to take him down after two days. I had more people come screaming up to my house than ever. Great stories. But two things made me take it down.
First, the cops advised me that it would cause traffic accidents as they almost wrecked when they drove by.
Second, a 55 year old lady grabbed the 75 pound ladder almost killed herself putting it against my house and didn’t realize that it was fake until she climbed to the top (she was not happy). By the way, she was one of the many people who attempted to do that. My yard couldn’t take it either. I have more than a few tire tracks where people literally drove up my yard.”


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.