Filmutmaning – 1 Bästa film

Filmutmaning – 1 Bästa film

Att hitta filmer som passar in är minst lika roligt som att kolla på filmerna. Åtminstone Benjamin och jag som älskar att googla gillar den delen av utmaningen.

En del filmer passar ju faktiskt in på flera kategorier, men man får bara lägga den i en kategori.

Foto: Corey Wagehoft

Slumdog Millionaire var en film jag av någon anledning inte sett tidigare trots att jag velat se den länge så den skulle ju passa på ”en film som du alltid velat se” Den är ju även baserad på en bok och skulle passa i den kategorin också, men vi valde att peta i den i en film som fick en Oscar för bästa film.

Att skriva filmrecensioner är knappast min grej, så förvänta er inte att jag levererar några sådana. Min betygsättning är typ tummen upp eller tummen ner, kanske en tumme mitt i handen också för filmer som varken är bra eller dåliga.

Slumdog Millionaire var verkligen sådär bra som jag förväntat mig. En film som passade mig ypperligt. Jag gillar inte förutsägbara och gulliga filmer utan föredrar filmer som aktiverar hjärnan och känslorna lite mer vilket den här filmen gjorde. Att den gjorde hopp i tiden fram och tillbaka var också en del av det som fick mig att gilla den.

Jag tror att resten av familjen också gillade den.

Nedklottrat den

av

Kategori:

Ettiketter:


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande inlägg