Apps till min HTC Hero 4

Nu var det ett tag sedan jag tipsade eller skrev något om min Hero, men det betyder inte att jag inte leker och testar nya apps till den. Jag kollar ständigt av Market och en del bloggar och forum efter nya tips.
TrainTracker hittade jag på swedroids forum. Tråden var startat av en utvecklare som satt och filade på en app för att hålla koll på försenade tåg. Som daglig pendlare mellan Västerås och Stockholm följde jag tråden och såg fram emot att en användbar version skulle släppas. Tyvärr verkade utvecklaren komplicera till det och jag gillade verkligen inte betan som jag drog hem. Men plötsligt dök det upp en snubbe som satt på ett redan färdigutvecklad program med samma funktioner, och efter ett fåtal ändringar använder jag det nu dagligen.
app-qxim.csFoxyRing – Kul program som anpassar ringsignalen efter ljudvolymen i lokalen eller platsen du befinner dig på. Jag hittade det när jag letade efter program som kunde få telefonen att vara tyst på natten, vilket också var en av funktionerna på FoxyRing.
Tänk bara på att inte sätta den lägsta volymen för lågt för då missar man många samtal när telefonen ligger i fickan eller väskan.
app-xipE.csSR-player + MixMegapol
Sen i somras har en tråd på Swedroids forum diskuterat en spelare för SR:s webradio, från början handlade det om en eventuell officiell app från SR, men efter ett tag tröttnade väl någon hobbyutvecklare och knåpade ihop sin egen spelare. I den kan man lyssna på alla Sveriges Radios webbsändningar, återstår att se hur det fungerar med direktsända fotbollsmatcher.
MixMegapol släppte till skillnad från SR en egen app, men det götr dem knappast till en bättre radiokanal. Kul i alla fall med svensk radio till android.
app-xADz.csWayne´s Coffee
Så jävla ofta ränner jag inte på Wayne’s att jag behöver en specifik app för att hitta dit, dessutom är de ganska bra på att placera sina caféer där folk rör sig så man brukar sällan behöva leta efter dessa fik. Men appen hade faktiskt mer att erbjuda, den skickar nämligen små erbjudanden till användare så att man nu t ex får en gratis mellanlatte genom att visa upp sin app i kassan.

sthlm-traveling.ikonSTHLM Traveling
Planera din resa i Stockholm. Riktigt bra program där man kan ange var man är och vart man vill och få reda på hur man ska åka kollektivt för att snabbast ta sig fram.

app-xwjp.csCitrix Reciever
Intressant för oss som har Citirx på jobbet. Med Citrix Reciever kan man komma åt och köra Citrixpublicerade program på jobbets servrar. Kräver XenApp 4.5 eller 5.0 så för tillfället fungerar det inte på mitt jobb, men vi håller på att uppgradera och jag har testat i labbmiljön och det fungerade.
Roliga spel och fåniga leksaker är något jag inte tagit upp så mycket tidigare, och därför vill jag passa på att tipsa om följande små program som inte fyller någon som helst nyttig funkltion.
Mario Simulator
Sätt igång appen och hoppa och spring så låter din lur om om du spelade Super Mario
The Schwartz
Förvandla din telefon till ett Star Wars lasersvärd – Lika coolt som oanvändbart.
The Cube
Rubiks kub -Lite småmeckigt att rotera hela kuben, men i övrigt funkar den nästan som  en riktig kub
Jewels
Länka samman minst tre av samma färg, ni som spelat jewels eller jewelsliknande spel vet vad jag menar.
Xmas Tree
Klä granen och lägg upp den på flickr eller skicka den till någon inte ont anande släkting.
Graviturn
Vicka på telefonen och balansera. De röda ska ut ur bild, och de gröna ska behållas. kul tidsfördriv.


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.