WikiJohan

För att vi inte ska slumra till helt i decembermörkret och för att jag ska få lite andra livstecken från mina läsare än x antal träffar i statistiken tänkte jag följa upp mina tidigare succéer där ni frågar vad ni vill och jag svarar.
Kom igen nu
Hit me

8 kommentarer

 1. Är det nån ide att köpa aktier i nyemissionen till AIK hockey? Alltså gör det nån skillnad eller fyller man bara ett tomt hål?

 2. Gambleputti

  20 december, 2009 at 16:30

  Daniel// Min åsikt är att vi hört den förut och jag är lite trött på att styrelsen återigen lägger ansvaret på supportrar. Det är inte de dåliga publiksiffrorna som gjort att AIK-hockey återigen hamnat i skiten, så jag tycker nog att man bara fyller ett stort hål. Men å andra sidan kan det om AIK går till KHL visa sig vara välinvesterade slantar.

 3. Vad får jag i julklapp?

 4. Gambleputti

  20 december, 2009 at 21:39

  Anders// Du får en gångresa till Vällingby Centrum

 5. Finns Gud? Om så är fallet…varför?

 6. Gambleputti

  21 december, 2009 at 11:05

  Micke// Jag svarar nej, så slipper jag följdfrågan

 7. Vad betyder titta på blommorna för dig???
  .-= Annas senaste blog ..Hahahaha!! =-.

 8. Gambleputti

  21 december, 2009 at 22:31

  Anna// Det borde väl du veta, att feströka såklart

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2020 Godisgris.se

Tema av Anders NorenUpp ↑