NPG har klagat på att hennes arbetsdator är så dålig och jag har länge sagt åt henne att ta hem den så ska jag sätta fart på den.
Idag tog hon äntligen hem den, och inte var det något större fel på den. Efter några timmars TLC från mig så går den bättre än den någonsin gjort.
Inte ens som ny kan den ha gått så bra.
Mitt under en av omstarterna som krävdes av alla de bortglömda uppdateringarna säger NPG

– Det där skulle jag aldrig ha tålamod med.

Men tålamod med dator seg som en lungsjuk sengångare har man.
Tips: Sätt av en kväll i månaden för att uppdatera och hålla efter era datorer så slipper ni drabbas av sega datorer. med efterföljande vädjan till sådana som mig för att försöka få fart på dem.
En väluppdaterad dator är viktigare än antivirus för att skydda datorn mot skräp och annan ohyra.
Jag lovar också att jag ska plita ihop ett inlägg, eller rent av en sida med tips på program och annat nyttigt för att hålla datorn i trim.


Publicerat

i

,

av

4 svar till ”Windows update”

 1. Profilbild för Nina
  Nina

  Det inlägget ser jag fram emot att få ta del av.

 2. Profilbild för Gambleputti
  Gambleputti

  Jo, men det tar ju sån tid för mig att få ihop det. Inte bara att slänga ur sig något, det måste ju vara både lätt att förstå och funka bra, så jag vill illustrera det väl, och det tar sån tid.

 3. Profilbild för Anna

  Johan, jag skulle gärna avsättta en stund i månaden för min dator. Men problemet är ju att jag inte vet hur jag ska göra. Det är då man ringer dig. Så när jag ändå håller på vill jag berätta att vår jobbadator också är hur seg som helst….;0(
  .-= Annas senaste blog ..Snart bio!! =-.

 4. Profilbild för Gambleputti
  Gambleputti

  @Anna: Jag lovar jag ska dela med mig av några enkla tips här på bloggen som kommer att göra att du vet vad du ska göra.
  Men en enkel start är att avinstallera program man inte använder, och de man använder uppdaterar man om de finns en nyare version. De flesta program har inbyggda funktioner för att kontrollera om det finns uppdateringar.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.