Födelsedagspresenten

Tack för tipsen men jag och Flisan hittade en perfekt present på Siba.
Jillian Michaels Fitness Ultimatum till Wii, med balansbräda.

Nu på eftermiddagen när jag och småfolket spelade ett vanligt analogt spel passade NPG på att inviga brädan.
Det var en del grymtningar och suckar över synkroniseringen, och trots att hon gjorde enligt konstens alla regler så ville den inte kommunicera med wii-konsolen.
Jag rycker givetvis in och grymtar och suckar lika mycket, och efter c:a 170 grymtningar och 95 suckar så lyste den blåa lilla lampan med ett fast fint sken. Ingen av oss har en aning om vad vi gjorde, men funkade gjorde det.
NPG inledde med ett 30 minuterspass, och sen fanns det inga undanflykter längre. På med träningskläder (nåja, nått som liknade träningskläder i alla fall) och fram med en vattenflaska för här skulle det köras ett pass för mig med.
Jag valde ju givetvis övningar efter hur kul de såg ut och hade ingen tanke på hur jobbiga eller vilka muskler man behövde i dem, så det blev 3 övningar för låren i ett rasande tempo vilket höll på ta knäcken på mig, men jag tog mig igenom och nu sitter jag nyduschad och känner mig nyttig, men i morgon lär jag väl ha träningsvärk i hela kroppen.
Det värsta är att NPG som körde ett längre pass än mig verkar smått oberörd, som om ansträngningen låg i nivå med att gå ut och hämta posten ungefär.
Sen undrar jag om det inte var något fel på vågen till brädan, den verkade lägga till en rackarns massa kilon.


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.