Inga poäng på Foursquare

Hela påsken har jag inte fått poäng när jag checkat in på Foursquare. Så jag blev en smula orolig att den senaste tidens ivriga incheckande från min sida hade fått Foursquare att klassa mig som fuskare.
Foursquare
Visst var det ett fuskfilter som slagit till. Men det var tydligen ett allmänt problem med det, som orsakade mina uteblivna poäng.
Fascinerande hur en 38-årig 2-barns-pappa kan bli orolig över uteblivna poäng i en virtuell skattjakt. Men så är fallet och lika glad är jag för det. Jagar man upp sig över I-landsproblem likt detta måste det betyda att man lever ett ganska bekymmersfritt liv.


Kommentarer

2 svar till ”Inga poäng på Foursquare”

  1. Hahaha själv har jag nyss skällt på Sean för att han skickade fel gåva till mig i Farmville…… Som sagt I-landsproblem 😉
    .-= Irre´s last blog ..I’m som bored I could die!! =-.

  2. Profilbild för Gambleputti
    Gambleputti

    Ungarna har ingen respekt för vuxna längre. Vi skickade aldrig fel present på Farmville till våra föräldrar när vi var unga.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.