Fler borde använda Foursquare

Jag använder Foursquare dagligen. Mest för nöjes skull, men också för att jag tror på idén med geosociala nätverk.
Foursquare
Tänk er en situation när man är ute på stan och ska ta en fika och gärna vill testa något nytt och innan man kliver in på fiket kan man då öppna foursquare och kolla om det finns några bra rekomendationer. Hittar man då en vän som rekomenderat kanelbullen eller latten så vet man att det kan vara värt att testa.
Lite som man gjort i alla tider med vänner och bekanta, som rekomenderar än det ena än det andra. Bara det att med dagens teknik blir det hela så mycket större.
Än så länge har det i Sverige inte börjat dyka upp erbjudanden via Foursquare men det är bara en fråga om tid, för det kommer att göra det. 10 incheckningar på Runes Korvkiosk och du får en räksallad på köpet.
Sen är det roligt att bara använda det som ett spel, samla badges och borgmästartitlar. Problemet är att jag än så länge är ganska ensam bland mina IRL-vänner att använda Foursquare.
Därför uppmanar jag nu alla som har iPhone, Blackberry eller Androidtelefoner att skaffa Foursquare och börja utmana mig om mina borgmästartitlar.
Här hittar du Forsquare för  Android, iPhone och Balckberry
För er som använder Windows Mobile finns det en app här.


Kommentarer

Ett svar till ”Fler borde använda Foursquare”

  1. Profilbild för Micke

    Kan bara hålla med! En grymt kul applikation! Hittade förresten en Facegrupp-grupp för användare i Sthlm/Sverige.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.