Fler lag borde göra som AIK

TV4 bojkottar AIK:s matcher efter att AIK vid upprepade tillfällen vägrat springa i deras ledband.
Hoppas fler lag inser möjligheten i ett lite mer trotsigare beteende så kan TV4 i fortsättningen sända matcher från Vånga-, Ström- och Ranbergsvallen. Vem vet till slut kanske de har en liten tapper skara klubbar som till och med går med på att avbryta spelet och låta Ekwall intervjua målgörare direkt efter målet.
När TV4 lär sig att direktsänd sport i TV inte är samma sak som Parlamentet, Time Out och Äntligen hemma med omtagningar och klämkäcka programledare, utan där måste man handskas med folk som primärt inte är där för TV-sändningens skull.
Då kanske de också kommer på att Ekwall nog passar bäst som bisittare i Bingolotto och gör något åt saken så att de åter kan börja sända matcher med attraktiva lag istället för de föga upphetsande Trelleborg, Gefle och Häcken.
Alla hatar oss
Ps till er som råkar heja på TFF, Häcken och Gefle vill jag bara påpeka att jag inte har något mot era lag, men de drar inte publik. Ds


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.