AIK – Kalmar FF – 0-0

Ibland är det skönt att ha en bit att åka från arenan, innan man kommer åt en dator och kan skriva sina mer eller mindre kloka synpunkter på matchen.
När jag satte mig i bilen och försökte analysera matchen så var jag besviken på det mesta.
Arnefjords uppspel, Valdemarins  inlägg,  Bojans filmningar och den låga publiksiffran för att nämna något.
Väl hemma, nåja hemma hos kompisen jag ska slagga hos så har den störtsa besvikelsen lagt sig och även om det var en ganska tråkig match, med mycket premiärnerver så var det ett fall frammåt, jämfört med förra året.
Visst var Arnes uppspel helt horribla, 9 av 10 gick rakt i gapet på Kalmars mittfält, men han gjorde en bra insats defensivt och han plockade bort Santin bra.
Valdemarin hoppas jag dock se utbytt mot Jagne eller Burgic till nästa match och sen hoppas jag att Pavey kan komma igång och ta en plats i laget. Vi behöver snabba kanter.
Örlund var väl dagens stora utroppstecken, han spelade tryggt och stabilt och gjorde några riktigt snygga räddningar.
Efter förra årets premiär skrev jag en massa optimistisk dynga som jag försöker undvika idag. AIK har alla ingredienserna för att vara med och kriga i toppen, men det krävs mer skärpa än vad som visades idag och det är inget som lossnar av sig själv. Det krävs arbete, arbete och åter arbete.
Fotboll, Allsvenskan, AIK, Kalmar FF

2 kommentarer

  1. mbta

    Hej. Jag vill bara säga att jag gillar att läsa din blogg ! Fortsätt 🙂

  2. Gambleputti

    Tack!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Godisgris.se

Tema av Anders NorenUpp ↑