Reflektion

Jag har just läst några bloggar från s.k politiker och tyckare långt ute på högerkanten, och föga förvånande dammar de ofta till med storsläggan PK och PK-maffian.
Själv drabbades jag igår av kommentarer från tomtar som troligtvis sympatiserar med ovan nämnda bloggare, och även de snöade in på detta med politisk korrekthet.
Det hela blir ju både tragiskt och lustigt på samma gång. Detta eviga tjat om PK så fort någon säger något som de inte gillar men inte klarar av att bemöta med riktiga argument. min 4-åring brukar köra med DP-metoden (dumma pappa) och det är fanimej på samma nivå.
Det mest tragiska är trots allt att de intalat sig själva detta  så till den milda grad att de verkar tro att medmänsklighet och empati bara är hjärntvätt och auktoritär myndighetsutövning som tvingat oss att tycka och tro det vi gör.
Jag slutar med två citat

Att människorna träter om vem landet tillhör är som om två loppor skulle bråka om hunden de sitter på.

Crocodile Dundee

Hemma är där man sist satte ner rumpan

Pumba

För att minimera risken för trollbesök länkar jag inte till bloggarna jag läste, men länkarna hittade jag bland kommentarer till Magnus Betnérs blogg.


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.