Lägg av Anders

Planerna i Allsvenskan är allt annat än bra och att hitta något positivt om dem har varit stört omöjligt. Fram till nu.
För nu hotar (eller man kanske skulle säga lovar) svensk fotbolls största gnällspik tillika sämsta förlorare Anders Svensson att lägga av om inte planerna blir bättre.

– Under den här våren har jag känt att ska det tillåtas att spela på sådana här planer så är det lika bra att lägga av. Det ger mig ingenting, det bryter bara ner och tar bort glädjen fullständigt.

Aldrig har jag varit så sugen på att låna en traktor och dra över en fotbollsplan med harv så att gnällspiken lägger av en gång för alla.
Sen plockar tacoätaren fram sitt slitna gamla kort om utlandspel.

– Ska det vara såna här planer så kan det vara ett alternativ. Det har funnits diskussioner och anbud från andra klubbar.

Nej Anders, du har inga anbud från några utländska klubbar, du är bara bitter för att du just förlorat en match och för att AIK:s miserabla säsongsinledning skapar större medialt intresse än dina tåfjuttar på ”leråkrar”.


Kommentarer

6 svar till ”Lägg av Anders”

 1. Profilbild för Anders

  Jo han överdriver, men det finns en poäng i det han säger.
  Ska Allsvenskan bli mer attraktiv så måste nog planerna hålla högre standard. Nu kommer du att säga att det är förbundets fel och det är det också i dubbelt upp. För det första för tidig start på serien och för det andra ställ högre krav på planerna och deras ägare.

 2. Profilbild för Gambleputti
  Gambleputti

  Men om han nu gör allvar av sina löften att lägga av, blir den kortsiktiga effekten att Allsvenskan blir mer attraktiv. Åtminstone halvtidsintervjuerna 🙂
  Bloggen bara ben på Glenn Hysén har också skrivit om gnällsvensson. Du får googla efter den bloggen för jag gillar inte att länka till baksidan.

 3. Profilbild för Anders

  Både du och bara ben blir personliga. Han har rätt i sakfrågan sen skiter jag i om han är en gnällspik.

 4. Profilbild för Gambleputti
  Gambleputti

  Om han var det minsta objektiv och saklig hade jag hållit med dig men sakfrågan för honom är att han tycker att han och Ellos förlorar på att det är dåliga planer.
  Det är tråkigt att det är dåliga planer, men det är lika dåliga planer för alla lag.

 5. Profilbild för Snowman
  Snowman

  Att skylla en förlust bara på en dålig plan är inte rätt när man spelar som krattor. Visst att en dålig plan missgynnar ett spelskikligt lag ex IFE och MFF. Det är alltid lättare att försvara sig på en dålig plan än att ”lira” boll på den. Analysera inte Anders utlägg ordagrant utan förstå vad han menar.

 6. Profilbild för Gambleputti
  Gambleputti

  Nu är jag inte direkt intresserad av att förstå vad han menar då artikeln mycket väl bekräftar min bild av honom som en gnällig dålig förlorare.
  Jag håller med om att planerna är en katastrof och det skrev jag lite om i inledningen, resten av blogginlägget handlar om vilken gnällspik Anders är.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.