Cirkus Lyckostenen

Idag var det Cirkus på Lillemans förskola. Barnen hade tillsammans med personalen satt upp en föreställning och nu bjudit in alla föräldrar och släktingar.
Nu kanske jag låter tråkig, men jag hade inga höga förväntningar på det hela. Med över 10 år i bagaget som förskollärare har jag sett en hel del jippon där personalen i sin iver att få till en bra föreställning tar på tok för stor plats som direktörer och lejontämjare och drillar barnen i att göra konster utifrån vad de tror att föräldrarna vill se.
Lilleman cirkusclown
Nu är pedagogerna på Lillemans förskola mycket kompetenta och har fokus på barnen, så egentligen förstår jag inte varför jag förväntade mig det jag gjorde.
Föreställningen var lysande och det kändes verkligen att barnen varit med och skapat föreställningen utifrån deras förmågor.


Kommentarer

Ett svar till ”Cirkus Lyckostenen”

  1. Profilbild för anna lena nette
    anna lena nette

    Tack för fina ord.
    Vi är supernöjda och imponerade av barnen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.