Tippelitipsligan

Vi är ett gäng Kolbäcksgrabbar från olika förorter av världsmetropolen som tippat ihop ett antal år. Om man bortser från en fullträff av mannen med respekt så brukar vinstpengarna mest räcka till jordnötter under en ölkväll.
Vi delar upp det som så att vi tippar varsin vecka så det blir en rad var sjätte vecka för oss och småvinster går till bonusrader (fråga mig inte var gränsen för småvinster går. Jag har aldrig varit i närheten av den.)

Den här veckan var det 3 rader att bevaka och jag har väl aldrig hoppats så mycket på att vi inte skulle pricka in 13 rätt som denna vecka. Tre rader och ingen av dem har en tvåa i match nummer 6. BK Häcken-AIK
Samtidigt blir jag lite glad att jag lyckats indoktrinera min egen bror så mycket att han slutar tänka rationellt när AIK finns med på kupongen. För även om jag av mina egna irrationella skäl hade tippat en säker 2:a så kan man undra var han fick krysset ifrån? Det fanns väl inget som talade för någonting annat än ytterligare en katastrof för ett redan sargat Gnaget.
Nåja härligt att vara ovanför alla tänkbara streck och slippa tänka på derbyn mot Bajen och också härligt att inte vara avhängd i denna giganternas kamp om stryktipset efter första rundan som jag brukar vara så här års.


Kommentarer

3 svar till ”Tippelitipsligan”

  1. Till och med jag hade med en tvåa på kupongen, ändå så blev det ”bara” 11:a på kupongen.

  2. Banne// En Bajare som stöttar Gnaget, sånt gillar jag 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.