Gräsänkligt

Familjen tog bilen och åkte till Gävle och jag är ensam hemma i helgen.
Själv ska jag på fest i Kolbäck och därför behövde jag ta mig de 2 milen på något sätt. 115 går säkert fortfarande men att sitta på en buss känns inte riktigt som min melodi. Tack och lov skulle mina föräldrar till Västerås och handla varför jag bad dem att plocka upp mig så kunde jag göra dem sällskap.
Äggsjögatan i Kolbäck
Foto: Magnus Tannengren
Nu bar det sig inte bättre än att jag lyckades tappa bort dem på Biltema och jag funderade på om en 38-åring kan gå till kundtjänst och säga att han tappat bort sin mamma och pappa. Men innan jag kommit till kundtjänst så lyckades jag hitta dem, så mina funderingar fick aldrig något svar.
Nu sitter jag i deras kök och har nyss gjort mig lite vackrare än vad jag normalt är och är redo för en riktig Kolbäcksfest.
Ett gäng ungdomsvänner ska sitta och prata om gamla minnen, men det enda jag minns från den tiden är mina minnesluckor så jag vet uppriktigt sagt inte vad vi ska prata om 🙂

2 kommentarer

  1. Irene

    Jag har några kort med mig som kan hjälpa dig att minnas 😉

  2. Gambleputti

    Aj då 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Godisgris.se

Tema av Anders NorenUpp ↑