HTC växer så det knakar

Det är väl inte direkt någon överraskning att HTC redovisar siffror på en rejäl uppgång för dem.
När jag fick min första HTC så var det absolut ingen i min bekantskapskrets som hade hört talas om märket. Det var inte ens tre år sedan jag köpte den.
Problemen med detta är att det snarare är regel än undantag att de har svårt att leverera i tid. Efterfrågan på HTC Desire var så stor att de helt enkelt fick byta skärm på den för att lyckas leverera till alla som ville ha den.
HTC Desire
Ett problem för oss användare som det inte pratas så mycket om men som ställer till bekymmer åtminstone för mig är ringsignalen.
Från att ha varit i stort sett ensam om att använda HTC:s orginalsignal så hör man den överallt nu för tiden. Själv har jag bytt ut den, men jag reagerar i alla fall så fort jag hör den välkända signalen som börjar bli som den där nokiapolkan som man hörde överallt på 1900-talet.


Kommentarer

2 svar till ”HTC växer så det knakar”

  1. HTC är långt ifrån ett nytt märke …….. dom har alltid varit ledande inom mobiltelefoni. Tidigare hette dom Qtec och var endast windows mobiler.

    1. HTC har faktiskt alltid hetat HTC, de har byggt upp sin erfarenhet genom att tillverka mobiler åt andra. Qtec var ett märke som i princip bara fanns i Sverige.
      Det är ju först på senare år de börjat branda sina telefoner med egen logga och oavsett vilket märke deras lurar kommit ut som så är det ett faktum att de växer så det knakar och att man inte längre får några frågor när man säger att man har en HTC-telefon.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.