Tjuvlyssnat och systerbloggen Tjuvtittat är helt klart Sveriges roligaste bloggar. Med tanke på att allt är tjuvlyssnat ur vekliga livet så finns det lågvattenmärken där man ibland undrar hur kul det kan vara att bli citerat. För trots att lyssningarna är helt anonymiserade så är en del dumheter som folk kläcker ur sig så unika att det helt uppenbart måste kännas om man surfar in och hittar sig själv citerad.
Sandkaka
Nu är bloggarna så välskötta och till skillnad från många andra i samma genre så visar redaktionen omdöme i publiceringarna vilket framför allt märks på lyssningar med barn inblandade. Det är aldrig barnen som görs bort trots att barn givetvis kläcker ur sig dumheter och småkorkade saker ganska ofta. Så jag är ganska säker på att omdömeslösa läsare försöker bidra med barngrodor som är pinsamma för barnen som inte kommer igenom.
Tvärtom finns det ofta med hjärtliga och roliga barncitat där den vuxne får stå med lång näsa eller bli ”Pwned” som ungarna säger.
Idag publicerades en lyssning som bara är för bra för att inte spridas vidare

En pojke ~3 har bakat en sandkaka. Han håller stolt upp den mot en av förskollärararna och ber henne att smaka.
Förskolläraren: Mmm! Vilken god kaka! Vill du smaka lite också?
Pojken: Jag äter inte sand.

Extra cred till Jennie på Tjuvlyssnat som Skriver Förskollärare och inte fröken.


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.