Foursquarestädning

Luleå Foursquare
Foursquare ökar i popularitet i Sverige och det börjar märkas i antalet ”venues” man hittar på så gott som alla orter i vårt avlånga land.
Även tipsen ökar och med möjlighet att lägga till foton och kommentera incheckningar kommer 4sq snart att vara en perfekt liten cityguide.
Med ett ökat användande så följer också ett ökat antal slarvigt upplagda ”venues”. D.v.s platser utan kategori och eller adressuppgifter. Framförallt är det många som lägger till sina hem med konstiga namn och utan kategori. Inget konstigt att lägga till sina hem, även om jag inte riktigt förstår poängen helt och hållet. Själv väntade jag med att lägga till mitt hem tills jag blev SuperUser så att jag själv kan stänga det när jag vill och skapade då en tillfällig Venue ”Jullov på Lövstagatan” (kommer att stängas när jullovet är slut)
De senaste kvällarna har jag ägnat mig åt att städa upp bland alla dessa kategorilösa platser och jag började längst upp i norr och har nu gått igenom Norrbotten så gott det går. Det var ganska rörigt och i framförallt Luleå var det väldig tätt mellan dessa.
För övrigt kan jag nämna att Jag och en SuperUser från Skåne startat facebook-sidan ”Foursquare Sweden” där vi tänker lägga upp nyheter och tips om Foursquare i Sverige. Foursquare Sweden har funnits som grupp ett tag men vi har nu planer på att eventuellt utöka med en blogg och då räcker inte en grupp till. Gilla om du gillar Foursquare.


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.