På bättringsvägen

Idag var jag som sagt till sjukgymnasten och fick bara beröm för att jag sköter min stretching och träning så bra.
Hon tyckte att jag skulle fortsätta att successivt utöka längden på mina små promenader och gav mig en ny strechövning som jag nog med nöje kan praktisera tillsammans med NPG.
En ganska rolig grej var att hon blev en smula förvånad över hur värktabletterna jag fick hade gett resultat. De skulle nämligen inte alls stilla smärtan i den utsträckningen de gjort. Men jag misstänker att det rör sig om att jag samtidigt som jag fick värktabletterna också började röra mig mer och att när den värsta smärtan lagt sig kunde komma igång och röra mig mer.
Nu ska jag fortsätta att röra mig och sen har jag återbesök på måndag och så ska jag försöka mig på att jobba hemifrån på halvtid nästa vecka och om allt funkar som det ska kan jag nog ta mig till jobbet veckan därpå.
Något som verkligen talar för att jag är på bättringsvägen är att jag idag glömde att ta min värktablett klockan tre och kom inte på det förrän NPG kom hem strax efter fem.


Kommentarer

2 svar till ”På bättringsvägen”

  1. Ja att byta bloggverktyg känns lockande. Dock jobbigt med de gamla inläggen men tror att wordpress var så fiffigt att man kunde flytta inläggen!

  2. Det låter ju jättebra. Då ska jag försöka prova mig på det och se hur det fungerar!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.