Mer Sjukgymnastik

I morgon ska jag tillbaka till sjukgymnasten. Sist gick det som en dans. Hon såg direkt hur smärt och smidigt jag rörde mig. (Jämfört med första besöket alltså.)
Den här gången har det som jag nämnt inte riktigt gått åt samma håll. Den lilla snubbelolyckan i torsdags gör sig fortfarande påmind och så bra som det kändes när jag tog min lilla skogspromenad på c:a 8-900 meter i onsdags har det inte ens varit i närheten av sen dess. I går gick jag två promenader en på c:a 1 km (dummaste jävla infallet jag någonsin fått) som gick bra halvvägs sen var det plågsamma gambleputtiförsök hela vägen hem. På kvällen tog jag en kortare runt radhuslängan, som gick mycket bättre.
Idag har jag gått två promenader. En till Hemköp och tillbaka för att köpa snus, och en runt radhuslängorna. (två varv faktiskt) Det känns mycket bättre idag än i går, men är fortfarande ganska plågsamt när jag kommer tillbaka. Men två minuters ryggläge får bort värken.
Sen får jag inte glömma att jag måste se en doktor i morgon eftersom morgondagen är sista dagen jag får vara sjukskriven utan läkarintyg. Jag siktar in mig på att jobba halvtid hemifrån från och med tisdag så att jag får något att sysselsätta mig med nu när ungar och hon jag delar VLT med försvinner på dagarna.


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.