Bussbusigt

SJ-buss
Läste om några ungar som tryckt på stoppknapparna på bussen så att busschauffören tillslut lackat ur helt, låst dörrarna och vägrat köra förrän någon lärare eller rektorn kom ut och pratade med ungarna.
Jag blir så upprörd! Ungarna idag har det så förspänt och bra. När en annan var liten fanns det inga stoppknappar på skolbussarna, utan ville vi jävlas med busschauffören fick vi visa kreativitet.
När vi började gymnasiet fick jag åka buss 24 till Halstahammar med stoppknappar och ibland hade man tur och fick åka med en äldre modell. En sån med snöre istället för tryckknappar. Då kunde man sätta sig längst bak och skruva loss snöret så att inget hände om någon drog i det.
Det är kreativitet och jävelskap på samma gång 🙂
För övrigt tycker jag att busschauffören på länken är en riktig gnällspik som borde söka sig till en annan branch för kan man inte tåla att ungar trycker på stoppknapparna bör man nog syssla med något annat än att skjutsa ungar.


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.