Musikkavalkad

Jag tycker att interaktiviteten blivit en smula låg här på Godisgris.se den senaste tiden och till visst del får jag väl skylla mig själv. Skriver man så odiskutabla sanningar och klokheter som jag gör så blir det ju inget utrymme för diskussioner 😉
Nåja skämt åsido så tänker jag bjuda på en liten serie musikfrågor enligt samma modell som jag och mina polare tidigare alltid hade när vi träffades.
En video från Youtube, eller en länk från Spotify med en låt och sedan kommer en fråga om den. Först att svara rätt vinner äran och inget annat.
//www.youtube.com/watch?v=RdUOEqL-byc
”Varför ska man ta livet av sig när man ändå inte får höra snacket efteråt” är i min mening Ugglas absolut bästa platta. Videon innehåller ett smakprov på alla låtar. Lyssna på spår nummer 3  ”Balladen om 70-talets bästa rockband” som handlar om en spelning på Kåren som satte djupa spår i Uggla. Även om jag är lite för ung för att ha upplevt 70-talets musik då, så har jag lyssnat i kapp och kan inte annat än hålla med. Vilket är bandet?


Kommentarer

3 svar till ”Musikkavalkad”

  1. Skönt att läsa att du är lite för ung! 🙂 Måste erkänna att jag inte har nån som helst koll på bandet. Men min gissning är Mott The Hoople!?

    1. Har man ingen koll kan man alltid gissa. Bra att du tog kål på tystnaden Tony. Nu får vi se om det är någon annan som har några andra gissningar eller om någon kanske med bestämdhet vet vilket band det rör sig om.
      Vem vet du kanske har rätt

  2. Profilbild för Pontus

    Tony har alldeles rätt! Undrar dock vilken LÅT herr Hunter sjunger!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.