Halva veckan avklarad

Tiden går fort när man har roligt som Bengt Bedrup brukade säga. Jag tycker inte att det var länge sedan jag klev upp för att starta veckan och nu har redan halva veckan gått.
6 dagar ledigt väntar fr.o.m. Onsdag. 6 dagar med bl.a. besök av svärföräldrar, kalas för Flisan som snart fyller 12 år. Sen planerar vi att hinna med att vara oväntade släktingar på Tysslingedagen även i år och men det kanske blir lite svårt med tanke på att jag berättar det nu.
Själv försöker jag hitta luckor för att smita ut med kikaren och för alla de som funderar på vad som flugit i mig med mitt fågelintresse så kanske en förklaring kan vara på sin plats.
Jag har så länge jag kan minnas varit intresserad av fåglar, så intresset är inget som kommit plötsligt. Jag anser mig också vara ganska kunnig i ämnet. Det är bara det att jag aldrig haft eller tagit mig tid att fördjupa detta intresse och göra något av det.
I och med att jag gjorde slag i saken och köpte mig en tubkikare så känns det nu som om år av fördämt fågelintresse bara exploderar i mig och just nu känns det som om jag bara måste ut och titta, titta, titta, titta.
Det är lite som att vara förälskad och jag kan verkligen rekommendera andra att göra något liknande. Ta upp ett gammalt intresse, eller blåsa liv i något man länge funderat på att göra.
Bättre 40-årskris kan man inte ha.


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.