Idag verkar det bli en sån där dag med regn från morgon till kväll. På Facebook lär väl klagokören dra igång snart, men jag har faktiskt inte något emot heldagsregn, så länge det inte är mer än någon eller några dagar per sommar.
regn
Det finns så mycket annat man kan passa på att göra när man tittar ut på regnet. Spela spel, titta på film, kramas eller varför inte åka bil.
Lilleman ska åka bil till Göteborg och sedan färja till Danmark för att gå på Legoland med kusinen. Vi andra får stanna hemma och kramas.
Jag, Storasyster (Som egentligen inte är min syster) och min Bror har planerat en gemensam 40-årsfest och nu har vi bokat Kolbäcks Folkets Park för evenemanget och bjudit in en herrans massa folk. Vi kör inbjudningar via Facebook, bortsett från ett fåtal som (hör och häpna!) inte har Facebook. Undrar om man kan lita på den kanalen för inbjudningar.
Rent tekniskt fungerar den ju smärtfritt, men kollar alla av inbjudningar där ordentligt?
Nåja, de flesta av de vi bjudit in är folk vi träffar i vardagen så det lär väl ordna sig.
Sitter också och suger på den goda karamell AIK bjöd på igår. 3-0 borta mot Gefle är inte vardagsmat för en Gnagare. Det är AIK:s blott tredje seger mot Gefle på Strömvallen. 2008 under bortaresebojkotten vann vi med 1-0 efter mål av Ivan Obolo. Sen får vi leta oss tillbaka till 1934 för att hitta en seger. Då besegrades Gefle med 4-1.
Visste ni förresten att första gången AIK mötte Gefle var redan 1898. Då fick AIK stryk med 12-0 och sedan dröjde det ända till 1933 innan vi lyckades rå på dem.


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.