Anders Behring Breivik

Terroristen Anders Behring Breiviks dåd slutade inte med att han blev gripen av polisen. Nej han var tyvärr slugare än så. Han hade ett manifest som media och allmänheten hjälper till att sprida och han hade planterat ut gott om fördelaktiga bilder på sig själv där han stolt som en tupp ser ut just så som han själv vill att vi ska se honom.
Anders Behring Breivik
Bloggaren Nikke Lindqvist som vill möta honom och andra gökar som håller med honom på sin egen hemmaplan och har startat en kampanj där man publicerar bilder på bajs som man döpt till Anders Behring Breivik. På det viset så försvinner hans egna bilder ner i sökträffsträsket och bajsbilderna tar över. Nu är det förvisso högrankade mediesajter man slåss mot så enbart bajsbilder lär väl vara en utopi. Men redan nu börjar man se en hel del bilder på Bajs när man gör en bildsök på Anders Behring Breivik.
Såhär skriver Nikke på sin blogg:

Tycker du att det verkar kul och vill vara med? Ja då är det enkelt. Samla på dig bilder av fekalier av olika slag: hundbajs, hästbajs, elefantblaffor, koblajor. Döp dem sedan till saker som anders-behring-breivik.jpg, skriv ett blogginlägg där namnet nämns ett par gånger och där bilden används, gärna med namnet som bildtext.
Det behöver inte heller vara bajs på bilden. Expressen har idag använt en bild  på Anders Behring Breivik som fungerar fint i kampanjen. En bild där man snarare förstärkt än tagit bort de röda ögonen. Sådana ”förbättrade” bilder passar också in fint i projektet.
Berätta gärna med några rader och kanske med en länk om du tänker delta med någon eller några bilder.

Vad väntar ni på? Ut och leta bajs med er, men se till att bara använda bilder ni får använda.


Kommentarer

4 svar till ”Anders Behring Breivik”

 1. Barnsligt förslag!!

  1. Visst var det! Helt underbart barnsligt

 2. Profilbild för Nomatterwhatittakes
  Nomatterwhatittakes

  Du är då blåst i huvudet.
  Låt Anders vara ifred,
  är du personligt involverad i något som rör honom?
  Nej, tror nog inte det.
  Vi kanske ska leta bajs-bilder och lägga ut och länka till din blogg?
  Jaa, mycket bättre förslag 🙂
  Det är såna som du, som får vårt samhälle att rasa…

  1. Om man försätter sig i den situation som Anders Bhering Breivik gjort så har man också förflyttat sig själv från det privata till offentligheten och då får man också finna sig i att inte bli lämnad ifred av meningsmotståndare.
   Att bli kallad blåst i huvudet av folk som hyllar Breivik tar jag enbart som en komplimang. Tack!
   Bajsbilder som länkar vidare till min blogg har jag ju redan fixat själv, så vad skulle syftet vara med att du också gjorde det? Kampanjen handlade om sökningar och sökträffar och du får gärna försöka störa ut sökningar till min blogg, lyckas du knuffa ner mig från förstaplatsen på ordet godisgris gör du det bra.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.