Igår morse när jag satt och käkade frukost stolpade ett besynerligt gäng in på baksidan och påstod att jag skulle snabba mig och packa en väska för jag skulle komma tillbaka först på söndagkväll.
Svinexa
Peruk och ögonbindel och sedan in i en bil där grabbarna troligtvis hade för avsikt att villa bort mig. Men de missade att de hade med mitt lokalsinne att göra.
Att vi åkte ut på E18 var inte svårt att räkna ut och hur mycket grabbarna än försökte övertyga mig om att de var på väg västerut så var ögonbindeln inte helt tät så det gick att se vilken sida solen stod på och tunneln vid sagån gick inte att missa.
I Enköping gjordes ett stopp och jag fick byta bil, sen körde de en sväng i enköping innan vi kom ut på E18 igen. Första rödlyset vid Hjulstakorset var ganska lätt att känna, men sen svängde bror min in mot spånga och snurrade runt och nu var det stört omöjligt att hänga med. Tack och lov kom det ett rödljus med två farthinder i tät följd så nu visste jag att vi var vid Islandstorget. Slutligen hamnade vi vid Brostugan och där fick jag åka Vattenskoter.

Riktigt roligt, men det tog rejält på min otränade kropp. Efter detta fick jag måla en tavla, men eftersom jag tolkade uppdraget lite väl fritt fick jag måla en till.
Sen åkte vi hem till min bror och åt Pytt i Panna innan vi drog vidare ut i Stockhlmsnatten. Första stoppet på Hornsgatan med biljard och flipper, sen är minnet inte riktigt med mig hela vägen.
Tack för en riktigt jävla rolig dag grabbar, nu avslutar vi det hela med 3 pinnar till AIK på Råsunda.


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.