Tråkiga VLT

Ett vanligt klagomål från oss vanliga är att media mest skriver om elände och tråkigheter. Media försvarar sig med att de gärna skriver om roliga saker, men att nyhetsvärdet inte är lika högt på dessa och därför blir det mest brott och elände.
I natt hade i alla fall VLT chansen att klämma in en rolig nyhet i sitt flöde, men de tog den inte.
Natten till idag var det ett par som upptäckte ett öppet fönster på en förskola i centrala Västerås.
De tog tillfället i akt och hoppade in i myshörnan för att ha en mysig stund tillsammans. Tråkigt nog så var lokalen larmad så deras ”mysstund” blev avbruten av att polisen kom och knackade på.
Allt detta går det att läsa om på Polisens sida och på deras Twitter.
mysstund
Västmanlands Läns Tidning har med nästan alla brott från polisnattens twitterflöde i sitt nyhetsflöde utom detta roliga flöde.

Tråkigt VLT
 
 


Kommentarer

2 svar till ”Tråkiga VLT”

 1. Profilbild för LiveResultat.se
  LiveResultat.se

  Hej,
  Då jag inte hittar någon mailadress att kontakta er på testar jag att kommentera här istället. Vi på [Bortplockad Länk] letar länkutbyten och är intresserade i att prata om ett eventuellt sammarbete med er. Om detta är intressant kan ni kontakta oss på [bortplockad länk] för mer information.
  Mvh

  1. Du anstränger dig inte dirket mycket för att hitta kontaktinformation. Jag har länkar till Facbook (Där går det utmärkt att skicka meddelande) Twitter (Även de har DM) och Google+ (voilá där finns det till och med möjlighet att skicka mail till min g-mail)
   Om jag letar kontaktuppgifter så brukar jag kolla in ”Om sidan” bland de första jag gör. Hade du läst Om Godisgris hade du också upptäckt att jag är ensam om att driva den här bloggen, så att du tilltalar mig i plural tyder på att du egentligen inte är så intresserad av min blogg. 
   Därför är mitt svar
   Nej tack, jag vill inte samarbeta med er.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.