Inte nått

Idag har vi inte gjort många knop här hemma i radhuset.
NPG som testade på vinterkräksjuka natten mellan fredag och lördag är väl friskförklarad, men så värst mycket energi har hon inte, så nu hänger till och med jag med i hennes tempo.
Grått och trist väder gjorde att vi gick och hyrde två filmer. Trassel och Gullivers Resor. Sen grillade vi korv och käkade korv med bröd till filmen.
Lilleman vann tävlingen om fågelautomaten då herr och fru talgoxe kom på besök i morse. De blev visserligen bortkörda av en Blåmes så jag försökte få det till att jag borde vinna eftersom min fågel vann och fick sitta kvar.
Sist i tävlingen kom min bror som gissade på Ekorre. Vill också passa på att upplysa honom om att ekorren är ett däggdjur.
Sen har jag de senaste dagarna fått kommentarer från spelsidor som önskar samarbete. Man kanske skulle gästblogga lite om fågelskådning på deras sidor ;). Nej jag vill inte samarbeta med folk som vill lura av andra pengar så därför har jag blockerat kommentarer med länkar.
Det lär inte bli något större bekymmer för mina besökare eftersom ni kommenterar mina inlägg så sällan, men om någon av er får för er att göra det någon gång så undvik länkar i texten om ni vill ha era kommentarer publicerade utan min moderering.
Nu fortsätter jag med att göra ingenting och varvar det med lite Wordfeud.


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.