Nu börjar det äntligen att lacka mot jul. Ljusen är tända i fönstret, bakgrundsbilden på datorn är ändrad, Gambleputtis Glöggblandare rullar för fult i Spotify. (Prenumerera gärna och bidra med egna favoriter)
Lilleman kommer hem från skolan sjungandes julsånger, glöggrecept är införskaffade och pepparkaksbak inbokat.
Kort sagt är allt upplagt för December.
Här på Godisgris.se brukar jag skapa en egen liten adventskalender med inlägg på samma tema varje dag. Förra årets qr-luckor var tyvärr ingen succé så i år fick jag lov att tänka till för att inte lägga ner tid på något som ingen bryr sig om.
Därför har jag bestämt mig för att lista de 24 roligaste Youtube-klippen (enligt mitt tycke alltså) Varje dag kl 8.00 kommer jag att publicera ett nytt klipp. Ni har säkert sett de flesta, men de tål att tittas på igen.
På torsdag kommer Lucka 1 att öppnas.