Southern comfort

En lite halvaggressiv göteborgare klev på tåget och började med strirrande irra omkring i vagnen. Troligtvis letade han bara efter sitt stolsnummer, men han var en smula obehaglig när han for fram och tillbaka.
När han väl hittat sin plats och slagit sig till ro ringer han upp någon och skäller för att han inte blir hämtad från stationen. I samtalet beklagar han sig också över att han ”bara” har en kvarter Southern Comfort, men tillägger att han får väl gå till den där svindyra restaurangvagnen och köpa mer.
Oj så besviken han ska bli när han upptäcker att restaurangvagnen på två-våningarna består av en selecta-automat.
Detta ökar ju också risken/chansen att han slipper sitta 5 timmar på tåget som han också högljutt beklagat sig över. Han blir nog avkastad i Laxå.
Nu sitter han och spelar Kiss för hela vagnen. Har hörlurar inte kommit till Göteborg än?


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.