Kompleterad lista

Det är bra med anteckningar från tidigare fågelexkursioner. Jag och Lilleman har gått igenom anteckningar från förra året för att se var och när vi skulle kunna hitta de kryss han saknar upp till 100.
Han började ju inte kryssa på allvar förrän mot slutet av sommaren så de turer han och jag gjorde tidigare var inte lika noggrant dokumenterad för hans del. Därför har vi hittat en hel del kryss som saknades på hans lista som han fått retroaktivt så att säga.
Snart 100-klubben
Det börjar se riktigt bra ut nu och tårtan börjar närma sig. Låt se några bra gissningar på vilken art som blir nummer hundra. Den som gissar rätt blir bjuden på tårta.
Själv tror jag att det blir Gluttsnäppa


Kommentarer

Ett svar till ”Kompleterad lista”

  1. Jag tror det blir Snorkråkan. 😆

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.