Wordfeud for PC
Varje gång jag twittrar om Wordfeud så blir jag genast följd av WordFeud for PC och varje gång detta hänt så har jag anmält twittraren för spam. Nu har jag tyvärr inte kollat upp detta ordentligt, men jag är ganska säker att kontot byts ut mellan gångerna. WordfeudforPC, WordFeud PC, PC Wordfeud osv osv.
Kontot är en bot som skickar iväg samma meddelande om och om igen till alla som skriver om Wordfeud
U like freaking #wordfeud? I enjoy that it’s possible to play it on pc right now! find //urltillderasfulsida.com
Hela grejen skriker klicka inte på länken, men jag var bara tvungen att gå in och titta för att se vad det var de erbjöd och eventuellt varna andra.
Jag konstaterar att länken verkar tämligen säker att klicka på, men vad dessa muppar sysslar med är rent bondfångeri, för av bilderna att döma rör det sig om en Android Emulator som de packat ihop med WordFeud förinstallerat. Den vill de ha 2,95 € för. Inget jättepris kanske, men med tanke på att det är gratis att ladda ner Androids SDK (utvecklarpaket) där det ingår en emulator så blir det i mitt tycke lite småbedrägligt att ta betalt för detta. Frågan är väl om de ens får ta betalt för detta med tanke på den licens som Android ligger under.
I alla fall så rekomenderar jag alla som twittrar om WordFeud och blir följd av dessa bondfångare att avfölja dem och rapportera det som spam.
Är du trots allt sugen på att spela Wodfeud på din dator så finns det en bra guide på Swedroid för hur man installerar Android SDK och får en emulator helt gratis.
Det är dumt att betala för något som är gratis.