Jag gick lite motvilligt med på att börja spela Farmville2 för en dryg vecka sedan. Mest av hjälpsamhet så att Lilleman skulle få en ny granne som kunde hjälpa honom med sysslorna.
Min egen gård skulle jag inte bry mig så mycket om, jag har inte tid att hålla på med sådant.
farmville2
Jo tjena vad det gick bra. Det första jag gör när jag vaknar på morgonen är att kolla till gården, och det sista jag gör på kvällen innan John Blund kommer och klubbar ner mig är att sitta och glo på mina getter och kor och vänta på lite vatten så att jag kan vattna den där sista veteplätten innan natten.
Natten föresten! Den verkar inte existera i Farmville. Jag har loggat in alla möjliga och omöjliga tider och det blir aldrig natt där. Inte konstigt att veten mognar så snabbt med tanke på alla soltimmar. För det är solsken jämt också vilket jag hatar, för om det regnade ibland så slapp man ju springa till brunnen och hämta vatten hela tiden.
Springer gör man ju hela tiden också. Varför kan inte bondjäveln gå när han ska flytta sig. och klättra lite klumpigt över staketet som vanligt folk. Nej han ska hoppa som en gasell över staketen.
Märkligt spel som borde förbjudas tycker jag, men jag hinner inte utveckla detta mer, för nu måste jag vattna mina sista veteåkrar.