De två veckorna här uppe i norr är snart slut och i morgon styr vi KIA:n mot Västerås igen. Även om jag verkligen längtar tillbaka till Mälardalen och vårt radhus och min säng så är det alltid lite vemodigt att åka härifrån.
Det är lite som i ölreklamen ni vet. Jag vet inte varför jag gillar Norrland, men jag vill väl vara mig själv för en stund. (eller på en stund som vissa här uppe säger)
Släkt och vänner har besökt och de senaste dagarnas värmebölja har gett tillfälle till bad och så har jag givetvis skådat fågel. Tiden på året är inte den bästa, men jag har slitit hårt för mina två kryss jag hade som mål. Det sista så sent som ikväll och en riktig skitobs blev det på en skulkande videsparv som tack och lov var lite upprörd och varnade ganska frenetiskt. Tackar Lilleman för hans skarpa hörsel som upptäckte den på håll och när jag spelade upp varningslätet i telefonen kom den närmare.
Här kommer lite bilder från veckorna som gått

Nu är livet som Norrbottning slut för den här gången, vi får se när det blir nästa gång. Förhoppningsvis någon gång under vårvintern.