Facebook ändrar utseende

Jag vet inte om alla fått erbjudande om att testa nya utseendet på facebook, men jag fick det och klickade givetvis ok direkt.
facebook_nytt
 
Jag tycker att flödet blev snyggare, men lite ovant känns det när bilderna tar mer plats.
Uppdateringen är gjord för att det lättare ska gå att navigera i sitt flöde och jag tycker nog att de fått till det.
Det enda jag stör mig en smula på är att det är lite bökigare att nå grupper. Jag är medlem i ganska många grupper och det verkar som att det bara är de fem grupper man är mest aktiv i som syns i menyn, för att komma in i de andra grupperna måste man nu klicka på visa alla och så får man upp en sida med en lista på alla grupper man är med i. Vore bättre att menyn utökas när man klickar på visa alla eller att man kunde välja att visa t ex 10 grupper, men man kan inte få allt.
Sen hade det nog varit bra om de inkluderat ett filter för att filtrera bort alla gnällinlägg om nya facebook som givetvis kommer att dyka upp så fort detta lanseras på bred front.


Kommentarer

2 svar till ”Facebook ändrar utseende”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.