Snart är jag ikapp

2 års uppehåll gjorde som sagt sitt och jag har ägnat en hel del tid att åt att läsa gamla blogginlägg.
Det är bra tidsdokument och jag vill verkligen fylla luckan som uppstod. Berätta min historia, så nu sitter jag och spenderar en del tid på artportalen där jag via min fältdagbok kan se vad som hänt i mitt skådarliv.

Samtidigt tycker jag att jag hittat skrivarglädjen igen. Att få berätta om mitt projekt med naturskolan på jobbet, att fortsätta att beskriva fåglar jag fotat. En del annat skoj lär nog komma av bara farten. Jag känner nu att jag tänker i skrift när roliga saker händer. Planerar blogginlägg utifrån händelser och tankar jag har. Precis på samma sätt som när jag bloggade som mest.
Att göra för att komma ikapp.

  • Fågelåret 2019
  • 16 kryss sen sist.

Så det är 17 inlägg att skriva och jag lovar att ett av dem dessutom kommer att inehålla en hamburgerrecension.
Idag blir det årsmöte i VOF och ingen fågelskådning. Sen får vi se om jag lyckas publicera något mer under kvällen.
 
 
 


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.