Ok lite corona dårå

Ok lite corona dårå

Jag ville ju egentligen inte skriva något om coronakrisen, men eftersom den upptar en hel del av vardagen just nu och kommer nog att fortsätta att göra det en hel del tid framöver så kan det vara bra att skriva av sig en smula mellan varven.

Jag tänker dock inte ge mig in i någon diskussion kring hur myndigheter hanterar detta utan mer reflektera över hur kriser likt denna trots allt gör en klokare och att man lär sig saker av det.

Jag har t ex lärt mig är att stava till epidemi. Av någon anledning har jag alltid sagt epedimi och när man uttalar ordet så är skillnaden så pass liten, så jag har aldrig blivit korrigerad. (eller så har folk inte vågat eftersom jag är en besserwisser). Uppenbarligen har jag inte heller skrivit ordet så ofta eftersom jag på något sätt lyckats komma undan med att stava fel hela livet och jag är snart 50.

Fortsätt att lyssna på folkhälsomyndigheten och ge fan i att krama varandra så fixar vi det här tillsammans.

 

Nedklottrat den

av

Kategori:

Ettiketter:


Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande inlägg