Fåglar jag fotat – stare

Jag försummar oftast de vanliga fåglarna jag har runt om mig. För man kan tycka att jag borde ha mängder av bilder på en stare. De är både vackra och så pass vanliga att det inte skulle vara någon stor uppoffring att fixa lite bilder på dem.

Men som jag nämnt tidigare är det inte fotografering som driver mig. Jag fotar en fågel och sen är jag nöjd. Att jaga ett bättre foto känns inte så viktigt.

Den här fotade jag i Boulognerskogen i Gävle en vårdag 2015. Sen var jag liksom nöjd med stararna.

När det kommer till X är det dock helt annorlunda. Då jagar jag vidare efter årskryss år efter år och vill se alla fåglar om och om igen. Ok, jag åker kanske inte 20-30 mil för en fågel jag redan sett, men här hemma i Västmanland åker jag gärna 10 mil för att få in en lite ovanligare art på årslistan.


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.