Filmutmaning – 2 Baserad på en sann historia

Filmutmaning – 2 Baserad på en sann historia

Erin Brockovich är en film som jag inte var helt säker på om jag hade sett. Men Julia Roberts är en skådis med gott omdöme så hon gör sällan dåliga filmer.

Nog hade jag sett filmen alltid, för jag kände igen ganska mycket, men inte allt.

Mest troligt har jag väl sett den på TV och fått den avbruten av reklam och inte sett färdigt filmen eller så har jag kommit in i mitten. Men nu såg vi i alla fall filmen hela vägen från början till slut.

Återigen en riktigt bra film, med ett smutsigt USA. Inte sådär underbart tillrättalagt som Hollywood brukar göra det hela. Till och med filmer om hur det är att leva i slummen kan ju framstå som rena prinsessagor när Hollywood är i farten. Men Erin Brockovich var långt i från drömmen om Amerika vilket jag gillar.

Nedklottrat den

av

Kategori:


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande inlägg