Västeråsare skapar I-landsproblem


Jag har tidigare skrivit om hur irriterad jag blir på puckade Västeråsare som inte kan åka rulltrappa och jag tvivlar på att de lärt sig det än. Jag har inte hunnit kontrollera, då jag haft semester och därför sluppit trängas på station med dessa rulltrappsmarodörer.

Något jag däremot lyckats irritera mig på under semestern är att Västeråsare är lika puckade bakom ratten som i rulltrappan.

På E18 genom Västerås pågår denna sommar 2st vägbyggen där 4 filer blir 2. De båda byggena ligger ganska nära varandra vilket gör att det lätt blir köer.
Det som gör mig förbannad är att folk i den här staden inte utnyttjar två filer fram till att det blir en fil åt vardera håll. Nej här lägger man sig snyggt och prydligt i en kö som blir så lång att 2-3 av- och påfarter blockeras.

Polisen har informerat om att det effektivaste sättet att köra på är att använda all filer så länge som möjligt och sedan blixtlåsprincipen när det går ihop.

Tror ni att bilisterna i Västerås bryr sig om vad polisen och andra experter säger?
Nej, istället tutar, blinkar och visar de finger till mig som kör om. Vissa puckon riskerar dessutom trafiksäkerheten genom att prejas, för att folk som trängs inte ska komma före.

Vissa idioter väljer dessutom att ligga långsamt i bredd för att hindra hederliga bilsiter som undertecknad att försöka minska längden på dessa köer.

Till alla Västeråsare och folk på genomresa som läser detta.
Använd vänster körfällt tills körfälten går ihop.

Nedklottrat den

av

Kategori:


Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande inlägg