Västeråsgnagare

Profilbild för johankarlsson

Det finns en hel del supportrar till AIK i Västerås.
Själv blev jag gnagare på 80-talet när AIK toppade Elitseriens maratontabell och vann SM-guld efter tre raka mot Djurgården.
Precis som nu så hade Västerås varken Hockey eller Fotbollslag i högsta divisionen så för unga killar i ålder att ta det livslånga beslutet var det vanligt att man sökte sig utanför länsgränserna. I mitt fall blev det då AIK. Andra hamnade snett och började hålla på konstigheter som Djurgården eller Färjestad. Gemensamt hade vi det att vi blev väldigt förvirrade och villrådiga hur vi skulle göra när VIK helt plötsligt gick upp i Elitserien och i mitt fall blev bättre än AIK.
Jag vacklade en halv säsong men sedan stod det ristat i sten att det var Gnagare jag var.
dgpe
Foto: SvenskaFans
Ganska kul att idag läsa på AIKfotboll.se och VSK.nu om ett nytt samarbetsavtal som gör att det nu inte bara är vi  supportrar som kan vara Västeråsgnagare. AIK och VSK har slutit ett utlåningsavtal som gör att Daniel Gustavsson och Pontus Engblom kommer att spela för VSK men träna med AIK.
Positivt tycker jag som Västeråsgnagare

Liknande inlägg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.