Jag hämtade dottern på Kopparbo idag. Kopparbo är ett scoutlägerområde i södra dalarna, där jag själv tillbringat en hel del sommarveckor när man var ung och alltid redo.
Det mesta var sig faktiskt likt och om jag inte missminner mig helt var jag själv med och byggde kolarkojan som finns med på en av bilderna nedan. Kolar-Nisse kanske kan friska upp mitt minne.
IMAG0233IMAG0242IMAG0241IMAG0240IMAG0239IMAG0238IMAG0236
Hur lägerskolan var det svårt att få reda på, Flisan somnade som en stock och sov fram till middagen, då hon berättade ingående om Pionjärstigen. Jag måste säga att jag är besviken på den av hennes lärare som inte åkte linbanan 🙂


Publicerat

i

av

3 svar till ”Kopparbo”

 1. Profilbild för Mamma
  Mamma

  Du var med och byggde kojan, det är otroligt att den stått pall så många år.

 2. Profilbild för Mamma
  Mamma

  Ja, Du var med och byggde kojan. Konstigt att den fortfarande finns kvar

 3. Profilbild för Carro
  Carro

  Javisst var du med och byggde den ursprungliga kojan men det är tyvärr inte den som finns kvar idag (synd mamma att du kom ihåg fel), men om jag inte missminner mig så är det samma spis och den har jag för mig att du också var med på ett hörn och byggde tillsammans med Roffe

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.