Fullvuxen puttersmälla

På den mycket underhållande och intressanta sidan Coolstuff (Lite som en modern och nätbaserad hobbexkatalog) Hittade jag igår SoundRacer.’

SoundRacer är egentligen en vanlig FM-sändare, precis som du använder om du vill lyssna på din mp3-spelare genom bilradion. Men den stora skillnaden är en specialprogrammerad krets som kan känna av motorns varvtal och spela upp motorljud i bilens högtalare genom FM-nätet. Starta bilen och känn den fyllas av det mäktiga ljudet från en kraftfull V8 som sen brummar realistiskt när du accelererar, växlar, motorbromsar eller går på tomgång.

När jag var liten hade alla grabbar puttersmällor på sina cyklar, det ser man aldrig nu för tiden, men uppenbarligen finns behovet kvar 🙂


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.