Power Meet 2010

Idag kom kusinerna M&M på besök och jag hade lovat att vi skulle gå ner och titta på bilarna som cruisade på Västerås.
Runt klockan fem gick vi ned till Röda Torget som är den närmaste av alla de bra platser att bevittna spektaklet på.
Rent komfortmässigt är platsen en av de bästa, men tyvärr är det ganska mycket vanlig trafik där och man kommer inte så nära bilarna som man kunde önska. När NPG, Flisan och den ena hälften av M&M tröttnade tog jag och den andra hälften mig en liten promenad upp till Cityringen och gamla brandstationen där vi kom mycket närmare bilarna och där bjöds vi på följande uppvisning.
//www.youtube.com/watch?v=34szmYj-7sg
Det var ganska varmt på stan och vi gick hem runt klockan åtta och hämtade Flisan och det andra M:et och åkte och badade på Framnäs. Efter doppet tog vi oss ut till Hälla där jag hört att det ska vara mycket folk under Power Meet, men jag har aldrig tidigare varit där. Herre Jösses vad folk och bilar det var där. Inte ens en lönefredag under julrushen fyller den parkeringen mer än vad det var nu.
Många bilar och många bilder på bilar blev det och jag har lagt upp ett gäng bilder i mitt fotoalbum.


Kommentarer

2 svar till ”Power Meet 2010”

  1. Oj, vilket toppenväder!

  2. …och vilka toppenraggare 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.