Julesnusen beställd

När jag var på Falwty Towers så köpte jag Romeo y Julietta. En snus gjord på kubansk cigarrtobak. En saftig och smakrik snus som jag gärna skulle vilja köpa igen. Kubansk tobak, Norskt källvatten, Svensk tillverkare – en riktig internationell blandning.
I morse googlade jag efter det för att se om det gick att hitta detta förnämliga snus någon i butik nära mig, eller om jag skulle vara tvungen att köpa det från nätet.
Julesnus
Nog för att jag hittade det, men jag beställde inget. Däremot blev det en stock Julesnus till det makalöst låga priset 189 kr. Glögg, kardemumma och kanel ska det smaka och med tanke på priset behöver det nog inte ens vara gott 🙂
När jag fått min stock och provmakat ska jag skriva lite mer om detta snus om det var värt priset och hur glögg, kanel och kardemumma passar med snus.
Men det kubanska cigarrsnuset kan jag redan nu varmt rekommendera om någon hittar det på nått ställe. Riktigt gott och i en exklusiv plåtdosa som gav snusandet lite stil och klass.


Kommentarer

2 svar till ”Julesnusen beställd”

  1. Eller varför inte tillverka eget snus och smaksätta som du vill? Det blir det billigaste snuset med dina egna önskemål om smak.
    Testa Kungssnus och jag lovar att du blir nöjd.

  2. Profilbild för Gambleputti
    Gambleputti

    Jag är nog lite för bekväm av mig för att hålla på och göra eget snus.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.